Ankara’da faaliyet gösteren STK’lar birlik ve beraberliği pekiştirmek için voleybol turnuvası düzenledi.
Cumartesi günü başlayan turnuva Pazar maçlarıyla devam etti. Turnuvaya Ankara’da faaliyet gösteren 24 sivil toplum kuruluşu katıldı.


Karşılaşma sırasına göre turnuvaya; İnsan Hak-Der, Vahdet Vakfı, Mazlumder, Ayder, Bir-Der, Cihannüma, Geredeliler, Ankara Peygamber Sevdalıları Derneği, Medeniyet Vakfı, Gönül Vakfı, Genç İHH, Özğür-Der, AKV, Agemder, Anadolu İletişim, Çağrı-Der, Şehir Medeniyet, Ender, Ümmet Gençleri, Genç Hareket, İMH, Ahiler, Ansar ve Yedihilal katıldı.
İnsan Medeniyet Hareketi (İMH) Ankara Yönetim Kurulu üyesi İsa Özçelik, amaçlarının kardeş sivil toplum kuruluşları arasında kardeşlik ve muhabbeti pekiştirmek olduğunu belirtti.
Özçelik, “Pandemi döneminden önce bir istişare yaparak Ankara’daki STK’lar olarak kardeşliği pekiştirmek adına beraber voleybol turnuvasını yapmak istemiştik ama araya pandemi girdi. Pandemi sonrası tekrar Ankara’da farklı alanlarda hizmet veren insani yardım, insan hakları, eğitim, kültürel ve benzeri alanlarda faaliyet gösteren kardeş STK’larla bir araya gelerek 24 takım olarak turnuvamızı başlattık. Amacımız Ankara’daki STK’ların birbirini tanıması aralarındaki iletişim imkanlarının artırılması bu sosyal ve sportif faaliyetle birlikte Ankara’da bir katma değer üreterek kardeşliğin pekiştirilmesi şeklinde özetleyebiliriz. Turnuva eleme usulüyle devam ediyor. İlk etapta yenen takım diğerini elemiş oluyor o şekilde yarı final ve final şeklinde birkaç hafta sürecek.” ifadelerine yer verdi.














İngiltere’de Zirvede Hangi Türkler Var?
30.09.2025
Kabine bugün toplanıyor
29.09.2025
Dindarların Trajedisi YUSUF YAVUZYILMAZ 25.10.2025
Bir cami, bir imam ve cemaat OSMAN KAYAER 28.10.2025
Sumud: Dünyanın Vicdanı YUSUF YAVUZYILMAZ 06.10.2025
Atasoy Ağabey/Ak Saçlı Bilge TALİP ÖZÇELİK 15.10.2025
Üstad'ın Psikanalizi Dr. MEHMET SILAY 09.10.2025
Cumhuriyet Sonrası İslamcılık YUSUF YAVUZYILMAZ 12.10.2025