Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ile AK Parti Genel Merkezi'nde görüştü.
AK Parti Genel Merkezinde gerçekleşen görüşmede, HÜDA PAR Genel Başkanvekili İshak Sağlam ve Genel Sekreter Şehzade Demir de hazır bulundu.
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu görüşme sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Yapıcıoğlu açıklamasında,"Görüşmeler sürecek, konular netleştikçe kamuoyu ile paylaşacağız. Sayın Cumhurbaşkanı ile önceden de görüştük. Bir kaç başlık altında konuştuk. Bunlardan bir tanesi de seçimdi. Şu an bir ittifak içinde değiliz. Netleşince basın aracılığıyla belirteceğiz. Görünen o ki seçim tarihi açıklanmadı. Ocak-şubat gibi seçim tarihi netleşir. Seçim zamanı netleşince biz de açıklama yapacağız. Diğer teklifler hakkında bilgi veremeyeceğim." ifadelerine yer verdi.
İran'dan Sudan mesajı
01.11.2025
DİNİ ANLAMADA USÛL SORUNU|RAMAZAN YAZÇİÇEK
11.10.2025
Yazarımız Osman Kayaer Emekli Oldu
18.10.2025
HAMAS Filistin'in İktidar Partisidir!
12.10.2025
Atasoy Ağabey/Ak Saçlı Bilge TALİP ÖZÇELİK 15.10.2025
Cumhuriyet Sonrası İslamcılık YUSUF YAVUZYILMAZ 12.10.2025
Üstad'ın Psikanalizi Dr. MEHMET SILAY 09.10.2025