Cem Küçük’ün Mavi Marmara için “Manyaklar” dediği programda yanında bulunan Cemil Barlas bugün de İHH’yı FETÖ’cü ilan etti.
İHH’nın Cem Küçük’e dava açmasını eleştiren Barlas, sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı:
“Bunlara çıkıp birisi sen kimsin ya demiyor… ama der yakında… Bir kelime için 400 dava açmak kibirin, şımarıklığın ve istismarın doruğudur… İHH'nın hedefi ne acaba… Ne yaygara yaparsa yapsın İHH'nın gittiği yol yol değil uçurum… FETÖ'nün izi… Çıkar gruplarının anlamadıkları şu, amaçları ne kadar ulvi olursa olsun toplum, çıkar gruplarını sevmez… Hele çok yaygara yapanlarını hiç…”
Cemil Barlas’ın İHH’yı FETÖcülükle suçlaması, çıkar grubu kelimesini kullanması acaba bu tipler yazı yazarken aynaya bakıpta kendi yansımalarını mı yazıya döküyor sorusunu sorduruyor.
Bu kişiler kendilerine karşı yapılan eleştirilere karşı naralar atarken, kendilerinde başkalarına karşı her türlü iftirayı ve hakareti yapma özgürlüğünü bulabiliyorlar.
Bu Küçük Pelikanlar Hadlerini İyice Aşıyorlar: Barlas’tan İHH'ya FETÖ Suçlaması
PARANIN DİNİ İMANI YOK MU?|YUSUF YAVUZYILMAZ
14.07.2026
Mısır Darbesi ve Şehitler Unutulmadı
13.07.2026
Yurtta Sulh Cihanda Sulh AHMET GÜRBÜZ 10.08.2026
MEKKE İTTİFAKI SÜLEYMAN ARSLANTAŞ 09.08.2026
Neden İslamcıyım YUSUF YAVUZYILMAZ 05.08.2026
MEKKE ORTAK SAVUNMA ANLAŞMASI YUSUF YAVUZYILMAZ 09.08.2026
Fetö'nün Çaldığı En Değerli Şey AHMET GÜRBÜZ 13.07.2026
CHP, REJİM VE DEVLET SÜLEYMAN ARSLANTAŞ 26.07.2026