metrika yandex
  • $32.3
  • 34.78
  • GA17500

Haberler / Kültür - Sanat

İktisadi Sorun ve Krizlerin Sahih Çözümü / Hakkı EREN

01.10.2022

İKTİSADİ SORUN VE KRİZLERİN SAHİH ÇÖZÜMÜ
 
HAKKI EREN
 
Köklü Değişim Yayınları
 
İktisadi Sorun ve Krizlerin Sahih ÇözümüHakkı Eren’in kaleme aldığı kıymetli eser, yazarın ilk eseri olup , 160 sayfadan oluşmaktadır.
 
İdeolojiler, insanların kalkınma arzularının bir gereği olarak ortaya çıkmışlardır. Kapitalist, komünist ideolojiler de bu gayenin tahakkuku için var olmuşlardır. Peki, bu gaye, her zaman doğru/sahih bir kalkınmaya götürmüş müdür? 
 
Bugün iktisadi krizlerin müsebbibi konumundaki hâkim ideoloji kapitalizm, insanlığa bir kurtuluş reçetesi sunabilir mi?
 
Toplumda tamiri mümkün olmayan tahribatlar açan iktisadi krizlerden çıkışın sahih çözümü nedir?
 
İşte bu kitap, aranan bu soruların cevaplarını sarih ve özlü ifadelerle ortaya koymaktadır.
 
HAKKI EREN KİMDİR?
 
Haziran 1980 Ankara doğumlu olan Hakkı EREN aslen Çankırı/Eldivanlıdır. İlk ve orta öğreniminden sonra 1997 yılında Hacettepe Üniversitesi Muhasebe bölümüne girmiş ve 2001 yılında yükseköğrenimini tamamlamıştır. Eğitim hayatının ardından bir müddet özel sektörde muhasebe ve finansman bölümünde çalışmıştır. 
 
Yazar Köklü Değişim Dergisi’nde ve bazı internet sitelerinde makaleler yazmış ve hâlen yazmaya devam etmektedir. Evli ve 5 çocuk babası olan Hakkı EREN’in yayınlanmış olan ilk kitabı “İktisadi Sorun ve Krizlerin Sahih Çözümü” isimli kitabıdır. 
 
Kitaba Köklü Değişim Yayınları’ından ve Seçkin Kitapçılardan Ulaşabilirsiniz
 
Hertaraf Haber/ Kültür Sanat Servisi
 

Yorum Ekle
Yorumlar (3)
Yakup özdemir | 02.10.2022 04:59
İslâm esasi ve kapsamlıdır hayatın tüm sorunlarını çözen fıtrata uygun çözümler içerir,yegane doğru kalkınmanın tek doğru çözümü o dur, çünkü o âlemlerin Rabbinden gelmiştir
HÜSEYİN ZİNCİRKIRAN | 01.10.2022 23:51
öncelikle böylesi bir eseri kaleme aldığı için yazara teşekkür ediyorum günümüz dünyasında yaşanan iktisadi krizlerin ana sebebleri ve bu sebeplerin nelerden kaynakladığı ve doğru çözümün nasıl olması gerektiğini gösteren kıymetli bir eser olup okumak, incelemek ve araştırma yapmak için iktisatçıların başvurması gereken bir hazine niteliğinde eserdir.
Emrah Petek | 01.10.2022 19:08
İslam'ın sadece bireysel değil toplumsal bir din olduğunu ve toplumunu ilgilendiren bütün meselelere çözümler sunduğunu gösteren nadide bir eser..