Bitlis’li kanaat önderlerinden değerli büyüğüm Hikmet Kuşçu Hocamız Hakk’a yürüdü. Allah mekanını Cennet eylersin. Hikmet Hocamızla son olarak 18 Mayıs 2024’de Şeyho Duman Hocamızın evinde bir araya gelmiştik. Sağ olsun Abdullah Altınkaynak kardeşimizin gayreti ve organizesi ile o gün adeta bir helalleşme ve vedalaşma günü oldu. Şeyho Hocamızın evinde başta Hikmet Kuşçu, Prof. Dr. Ahmet Rumeli, Abdürrezzak Ateş Hocamız, Nejdet Kartçı ve Hikmet Kuşçu hocamızın mahdumunun bulunduğu müstesna bir gündü.
Dertleştik, helalleştik. Sonrasında aralarında benim olmadığım zevat yine bir başka asırlık büyüğümüz Saatçı Musa ağabeye gittiler.
Musa ağabeyin evinde de güzel vakit geçirmişler, geçmişin kısa da olsa muhasebesini yapmışlar ve vedalaşarak ayrılmışlar.
Önce Şeyho Duman Hocamız Hakk’a yürüdü. Ardından yine bir başka değerli kardeşimiz Zekeriya İyilik Hakk’a yürüdü.
Şimdilik son olarak da Hikmet Hocamız Hakk’a yürüyenler kervanına katıldı. Allah yürüyenlere de yürüme namzeti olan bizlere de rahmetiyle muamele buyursun inşallah.
Süleyman Arslantaş
Gülden Sönmez ile Derkenar..
17.05.2025
MAZLUMDER Kaya Kartal ile Devam Dedi..
27.05.2025
İslam Teopolitiği Üzerine Notlar|Ali Bal
19.05.2025
Uzak Şehir dizisinde Coca Cola reklamı
20.05.2025
İRAN İLE ABD’NİN SAVAŞI ORHAN GÖKTAŞ 13.06.2025
KURBAN SOSYOLOJİSİ YUSUF YAVUZYILMAZ 09.06.2025
III - İÇİM GAZZE GİBİ ERNEST AYTEN DURMUŞ 08.06.2025
İran Saldırısının Zamanlaması AHMET GÜRBÜZ 14.06.2025
Gençlerimiz İstikbâlimiz AHMET SEMİH TORUN 27.05.2025
Arafat Zirvesinin Bayramı Kurban AHMET GÜRBÜZ 05.06.2025
Ali Baba ve Kırk Haramiler AHMET GÜRBÜZ 01.06.2025